1. Intake gesprek: Voor een eerste indruk van uw woning komen wij graag bij u langs. Samen kijken we hoe en waar we het verschil kunnen maken. We geven aan wat u kunt verwachten en overleggen wat u mogelijk zelf al kunt doen. Styling Matters beschikt over een uitgebreid netwerk van vakmensen, waardoor wij, indien gewenst, eventueel noodzakelijke klusjes als schilderwerk of herstelwerkzaamheden uit handen kunnen nemen.
  2. Offerte: Binnen drie dagen ontvangt u een offerte, helder en transparant, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
  3. Verkoopstyling: Afhankelijk van uw wensen maken we een afspraak om uw woning te restylen. Er zijn diverse mogelijkheden voor styling: met gebruik van eigen accessoires, met toevoeging van nieuwe accessoires, meubelverhuur, (permanente) inrichting van leegstaande woningen (modelwoning). In overleg is alles mogelijk.
  4. Fotografie: Styling Matters werkt samen met een aantal professionele fotografen. Na de styling worden er, indien gewenst, direct professionele foto’s gemaakt. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor de presentatie op internet en in verkoopbrochures.
  5. Plattegronden: Om de presentatie te optimaliseren werkt Styling Matters ook samen met bedrijven die de inmeting (conform NEN 2580) van uw woning verzorgen en juiste plattegronden ( 2D en 3D) aanlevert. Ook deze zijn direct bruikbaar voor internet en verkoopbrochures.

Tot Slot: nadat uw woning klaar is voor de verkoop of verhuur, ontvangt u een lijst met bruikbare tips voor de bezichtigingen. Ook brengen wij uw woning nog eens extra onder de aandacht middels social media. Hoe meer mensen er bereikt worden, hoe groter de verkoopkans. Het spreekt voor zich dat u naderhand altijd bij ons terecht kunt voor vragen en advies.